maanantai 16. huhtikuuta 2012

Garten 2012: Shoppailua


Messuilta pitää aina olla jotain tuomista, ja sitä olisi löytynyt täältäkin, vaikka ei olisi yhtäkään kasvia ostanut. Amppeleita oli joka lähtöön.


Tämä oli minusta todella kaunis! Tuli ihan mieleen prinsessa Ruusunen... Kuvitelkaa joku köynnöstävä kukkaputous valumaan tämän amppelin yli ja läpi!


Löytyihän sieltä myös Fiskarssia. Enimmäkseen saksalaiset näyttivät suosivan saksalaista laatua, lisäksi sveitsiläisillä oli iso osasto erilaisia puutarhurin tarvitsemia veitsiä.

Shoppailijan paratiisi löytyi puutarhan keskellä sijaitsevasta talvipuutarhasta. Tunnelma oli ihana ja nähtävää vaikka kuinka. En meinanut löytää paikasta pihalle, vaikka tila oli loppujen lopuksi melko pieni. :)


Katsokaa esimerkiksi tätä: Puutarhurin selkään sopiva ruiskutin, valmistettu yhä samalla huolella kuin valmistajan alkuaikoina, mutta ennen käytetty kumi on korvattu muoviosilla, ja nahkaiset kantoremmit kankaisilla. Nostalgiaa.


Naisille oli tarjolla kokonainen vaatemallisto puutarhaan, aina vaaleanpunaisista työhanskoista lähtien. Itse sain pinkistä yliannostuksen jo lapsena, mutta ehkä joku tykkää?


Näitä pyörittelin vähän aikaa, ennen kuin minulle valkeni, mihin näitä savirinkuloita käytetään. Nehän ovat selkeästi mansikkarenkaita! Rengas siis laitetaan kasvin ympärille, jotta mansikat pysyvät ilmassa, eivätkä homehdu maata vasten maatessaan. Renkaan luvattiin myös hillitsevän etanoita paremmin kuin vaihtoehtonsa olki.


0 kommenttia: