sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Nettishoppailua ja sata rikki

Kaikkea sitä löytää, kun vanhaksi elää: Parvekkeen vedenpoistoputkeen kiinnitettäviä kukkatasoja tai amppelikoukkuja. Nämähän näyttävät käteviltä. Ihan pukinkonttiin eivät kyllä ehdi, mutta joskohan nuo odottelisivat kunnes tässä taas rikastuu.

Lehtikalojen toinen kutu meni parempiin suihin, kun unohdin laittaa yövalon heille että näkisivät jos joku on tulossa kutua syömään. No, elkeistä päätellen kolmas kerta on kohta koittamassa.

Tämä lyhyt postaus on muuten tämän blogin sadas. Huh, niin se vain aika kuluu! Kiitos kaikille lukijoille, laskurin mukaan teitä riittää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, lueskelen mielenkiinnolla blogiasi omien taimipurnukoiden välissä (noin kuvainnollisesti, työpöydän ääressähän sitä oikeasti ollaan). Omaa palstaa jonotellessa aion keskittyä parvekkeeseen. Keittiöpuutarha on must. Ruokaa, silmille ja mahalle.
Hyvä vinkki tuo vesiputkeen kiinnitettävä teline. MInulla ainakin ongelmaksi muodostunee valoa läpäisemättömät kaiteet, joten kaikki ideat, joill akasveja saa nostettua lattialta valoon ovat tervetulleita.

Aralia kirjoitti...

Hyvä, jos joku löytää täältä itselleen vinkkejä! Eipä ole meille parvekepuutarhureille kovin montaa blogia suomeksi.