tiistai 4. maaliskuuta 2008

Aurinkoinen päivä


Sunnuntaina oli ihanan aurinkoinen päivä. Kuvassa näkyy olohuoneen ikkuna. Koska kihlatullani on astma, en voi viedä mitään viherkasveja makuuhuoneeseen, eli kaikkien kasvien on pakko olla tällä yhdellä ikkunalla tai lähellä sitä. Kuvassa oikealla näykyvät kylvölaatikot ovat vielä enimmäkseen tyhjiä, vain isommassa laatikossa on jo itämässä petunioita ja ahkeraliisoja. Kylvin ne viime lauantaina. Toivottavasti ehtivät, vaikka eivät ihan helmikuun puolella ehtineetkään multiin.

Kaksi pienempää laatikkoa odottavat vielä leijonankitoja ja kuuelämänlankoja. Niillä ei vielä mikään kiire ole, mutta kauhea olisi himo kylvää ne jo tänään. Saa nähdä, käykö niin. Pienoiskasvihuone odottaa vielä pitkään sisältöä, sinne pääsevät koulitut kasvit. Mutta pistin senkin jo esiin, kun piti tuoda kaikki istutusastiat kellarista samalla kertaa, että sain suunniteltua minne pistän mitäkin ja miten saan kaiken mahtumaan vielä senkin jälkeen kun taimet alkavat olla kymmensenttisiä.

Olen nyt ihan innoissani näistä kylvöksistä, kun en pysty ruukunvaihtoja tekemään. Ennen kuin saan tukia lisää, en voi käydä ostamassa tarvitsemiani isompia ruukkuja. Kaveritkin joutuvat vielä odottamaan uusia viherkasvejaan.

0 kommenttia: