sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Joitakin muutoksia blogiin

Joku on ehkä jo huomannut, että tein joitain muutoksia blogiini. Profiiliini on nyt lisätty näkyviin myös sähköpostiosoitteeni, jonne voi jatkossa lähettää postia. Samaa kautta voi kysellä myymistäni taimista ja mahdollisesti muistakin tavaroista joista ilmoittelen täällä välillä. Myös kommentit tulevat nykyään näkyviin viiveellä, sillä otin kommenttien tarkastuksen käyttöön. Aiemmin Blogger ei mitenkään ilmoittanut minulle uusista kommenteista, ja blogissani alkaa olla jo niin monta postausta, että löysin uudet kommentit vasta kuukausien jälkeen. Tämä on varmasti harmittanut sekä kommentoijia, että minua. Valitettavasti vain kommentit sitten ilmestyvät näkyviin vasta aikoinaan, kun tulen taas tarkastamaan blogiani.

Samalla kävin läpi vanhoja postauksiani, enkä tiedä mitä tein, mutta jossain vaiheessa kadonneet muotoilumahdollisuudet alkoivat taas toimia, eli pystyn taas tasaamaan tekstiä tai keskittämään sitä. Hyvä juttu. :)

Blogissani on nyt myös mainoksia. Toivottavasti ne eivät häiritse ketään. Ne ovat siinä vain siksi, että kuulisin jotain kautta puutarha-alan alennusmyynneistä yms. joka voi olla kiinnostavaa. Sain idean, kun luin jonkun blogista, että hän oli huomannut sivunsa mainoksista hyvän kirja-alen, joka olisi muuten jäänyt huomaamatta. Jos noissa mainoksissa alkaa pyöriä jotain aivan turhaa, pistän ne pois.

Edit: Sivupalkista voi nyt tarkistaa, millaisessa säässä parvekkeellamme elellään. Jos haluaa omaan blogiinsa samanlaisen, kuvaketta klikkaamalla pääsee sivustolle, jossa niin voi tehdä.

0 kommenttia: