lauantai 2. toukokuuta 2009

Hankintojen tuskaa

Tänään käytiin ostamassa parvekkeelle löhötuoli. Kaupassa kyllä kutsuivat sitä kansituoliksi. Olkoon mikä on, hyvin löhötyttää. Samalla reissulla piti ostaa 2 cd-tornia, joten tavaraa oli bussiin rahdattavaksi. Helle koetteli kantajia, kun bussipysäkiltä piti kotiin päästä, mutta onneksi olin hankkinut ne kärryt Biltemasta mullan hakua varten. Hain kärryt ja päästiin kotiin. Kihlattuni tarvitsi vettä ja kylmää otsalle, sai raukka auringonpistoksen reissulla. Onneksi ei ole mitään, mitä jäätelö ei korjaisi. Loppupäivä menikin sitten huonekalujen kasaamiseen ja siirtoon. Kuvia ei vielä kehtaa ottaa, sillä meillä on yksi hylly nyt "ylimääräisenä" ilman järkevää paikkaa, ja sen sisältö peittää pöytiä. Jos huomenna saisi hommat loppuun.

Kävimme ennen huonekaluostoksia myös kodin terrassa ja kodin ykkösessä. Kodin terraan pääseminen ilman autoa osoittautui todella hankalaksi. Näimme paikan kyllä koko ajan, mutta pujottelu kaikkien alikulkutunneleiden ja moottoriteiden seassa johti kahteen eksymiseen. Olipahan syytä vitsailla, että kauppa valikoi asiakkaikseen vain tarpeeksi fiksut, jotka osaavat löytää perille. Ruukku- ja pihakoristevalikoima oli suurempi kuin muissa paikallisissa kaupoissa, mutta varsinkin isojen ruukkujen kuljettaminen onkin sitten ongelmallista, kun bussipysäkki on niin kaukana. Kotiinkuljetusta pitäisi sitten hyödyntää. Kasvit olivat samoja kuin muuallakin, ja kalliimpia tai saman hintaisia. Saa nähdä, tuleeko tuolla toista kertaa käytyä.

Meillä pullotettiin sima vasta tänään. Jos sitä huomenna pystyisi jo maistamaan, niin voisi sanoa juoneensa simaa vappuviikonloppuna. Toivotaan, että hyvät säät jatkuvat, varsinkin nyt kun on tuoli, jossa niistä nauttia.

0 kommenttia: