torstai 24. huhtikuuta 2008

Kasvien jakamisen ihanuus

Ruokapöytä näyttää nyt tältä.


Nämä jäävät minulle:

Nämä jäivät yli:

Tai no, on tuossa nuo vehkat, joista yksi menee siskolleni ja kaksi jää. Mutta siis neljä kasvia ylimääräisenä ilman ottajaa. Upeita ovat, kokoakin löytyy. Toivottavasti löytyisi ottajiakin. Nuo punaiset maijat ovat paljon isompia taimia kuin nuo vihreät, mutta niilläkin on kova yritys päällä. Tälläkin on monta alkua työntymässä mullasta:


Lisäksi karsin vihdoin viimein rapulan. Hulluna sai heittää jaavansammalta roskiin. Samoin ricciaa. Niin moskaista ja pieniin pätkiin hajonnutta ei olisi kukaan huolinut edes ilmaiseksi. Tältä näyttää rapula nyt:

Huomatkaa vasemmassa ylänurkassa kelluvat rusolehdet. Ne ovat niin hyvän näköisiä, etten kehdannut roskiin heittää. Kyselen harrastajilta, jos joku haluaisi käydä nuo hakemassa pois. Värikin on upea, näkyy parhaiten tässä kuvassa:

Jos näille ei ottajaa suoraan löydy, taidan viedä akvaarioliikkeeseen ja koittaa vaihtaa näitä kalanruokaan tms. Pitäisi näemmä tuota sammalta pitää paremmin kurissa. Se tuppaa kasvamaan vähän liian helposti peittämään tuota ruohoa jolla yritän pohjaa peittää. Tarvitsen selkeästi hidaskasvuisempaa sammalta. :D

0 kommenttia: