tiistai 23. syyskuuta 2008

Hoitokaloja lähti ja tuli


Koulun kalat palasivat koululle oltuaan minulla "kesähoidossa" 1,5v. Tässä he viettävät viimeistä yötään meillä eteisessä ämpärissä. Kun ämpäriin ei ollut kantta, improvisoin pyyhekannen. Ilmastimen letku kruunaa kokonaisuuden. Aamulla lähtivät sitten mukanani koululle. Harmi vain, että muistin kyllä ottaa kameran mukaan, mutten muistanut ottaa uudesta kodista kuvaa. Ehkä sitten myöhemmin.

Rapula on nyt pysynyt aika hyvässä siivossa, hämmästyttävää. :)


128-litraiseen on tulossa imunuoliaisille lajiakvaario (=eli vain yhtä lajia koko akvassa), mutta haluamme taustaksi Back to Naturen upean taustan, joka pitää tilata netistä ja haluan asentaa sen ennen kuin akvaariossa on vettä. Lisäksi käytettynä ostamamme ulkosuodatin osoittautui rikkinäiseksi, joten pitää odotella siihenkin varaosaa. Samaan syssyyn sain kuulla ihmisestä jolla kalat olivat päätymässä kalojen taivaaseen kun kämppä oli menossa alta ja uuden avaimet saa vasta ensi kuun alussa. Laskin 1+1=2 ja kutsuin kalat meille kylään tuohon akvaan kunnes uusi kämppä on muuttovalmis. Siinähän nuo menevät kuin omatkin. Harmi vain, että minun kamerallani saa joko tarkan tai väreiltään oikean kuvan... Tässä molemmat.


 

300-litraiseen ostin 10kpl uusia ottoja (Otoncilus-suvun imumonneja) levää syömään vanhan parven jatkoksi, mutta ne kyllä katoavat tuonne niin, etten löytänyt kuin yhden kuvaa varten.

0 kommenttia: