sunnuntai 28. joulukuuta 2008


Tänään tuli käytyä ostoksilla Keski-Suomen viherkeitaassa, Viherlandiassa. Mukaan olisi tarttunut vaikka mitä (mm. perhosorkidea isoilla, valkoisilla kukilla), mutta tyydyin "vain" palmuvehkaan, hiutalepensaaseen, sammalmähkään, palmun taimeen ja kahteen bonsai-ruukkuun. Sammalmähkä, palmu ja hiutalepensaan latvoja päätyi heti minipuutarhaan (jolle pitäisi vielä keksiä paikka). Minipuutarhaan on tulossa penkkikin, jahka kihlattuni saa sen aikaiseksi. Pieni peili pitäisi laittaa tuonne lammeksi ja sitten odottelen vain, että kasvit rupeavat kasvamaan. Toivottavasti ne eivät kovasti kärsineet siitä, että bussi oli 20min myöhässä, ja seisoin sen ajan pakkasessa kasveineni.

Yritin ottaa kuvia ulkovaloista, mutta aika huono räpsäys tuli. Myöhemmin (ehkä) seuraa parempi, jos saan kameran tekemään mitä tahdon. Mukavaa, että parvekkeella on jotain katseltavaa, ja nuo luovat hyvin tunnelmaa. Ovat energiapihejäkin nämä ledit, niin ei tarvitse pelätä että ilmastonmuutos kiihtyisi aivan hirvittävästi siitä että minä tunnelmoin. Täällä onkin sitten hyvä tuijotella valoja ja kuunnella, kun jokaisen lähialueen perheen on kokeiltava se "vain yksi" raketti ennen uutta vuotta, jos olisikin tullut ostettua suutareita. Jos en kirjoittele enää ennen vuoden vaihdetta: hyvää uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo palmuvehka joka kuvassa töröttää? Voi kun saisin semmosen. Pitkään ja hartaasti oon niitä katellu kauppojen hyllyillä, vain aika kalliita on mokomat.

Aralia kirjoitti...

Joo, on se palmuvehka. Tuo oli poistuvaa erää onneksi, niin oli halveerauksessa. Onnea metsästykseen! Viherlandiassa tuo taisi olla ilman halveerausta sen 7e, en muista enää mitä se oli sen jälkeen.