tiistai 31. maaliskuuta 2009

Parvekkeella on taas kukkia!


Tänään kotiin palatessani vastassa oli heti kaksi innokasta tervehtijää. Kun selvisi, että tulija olikin ruokkija, alkoi hirveä kerjääminen. He olivat niin hassun näköisiä, että piti napata tilanteesta kuva, ennen kuin antoi heille päivällistä. Hyvä, että ovat taas sovussa. Eilen oli sellainen perheriita, että aloin jo suunnitella tytön eristämistä, mutta onneksi hän sitten löysi suodattimen takaa kolon, jonne pääsi Williamin ulottuvilta. Williamilla riittäisi lisääntymishaluja enemmän kuin tyttö fyysisesti pystyy mätiä tuottamaan. Edelliset kudutkin ovat menneet pilalle, voi olla, että mäti on ollut vielä keskeneräistä. Seuraavaa kutua varten voisi ottaa tytön "kypsymään" omaan akvaarioonsa ja tuoda Williamin sinne vain kutua varten. Kun nyt vain ehtisi/jaksaisi.

Tänään sain istutettua eilen hankitut narsissit parvekkeelle. Valitettavasti tarjolla oli vain narsisseja ja orvokkeja, ei lumikelloja. Eli pitää alkaa etsiä niiden sipuleita ensi syksynä. Mukaan tarttui muutakin, mutta niistä kuvia myöhemmin. Sitä ennen pitää ehtiä istuttaa ja ripustaa.

Tänään herneet itivät. Jos kohta saisi makoisia herneenversoja. Kun kerkiää, voisi näitä laittaa tulemaan toisen satsin. Muut taimet eivät ainakaan mullan yläpuolella paljoa riehu:

0 kommenttia: