torstai 9. joulukuuta 2010

Suuria muutoksia tulossa

Kuten joku ehkä uusimmista postauksista on päätellyt, muutto ulkomaille varmistui. Muutamme ensi syksynä Saksaan, josta kihlattuni sai tutkijan paikan. Koska Saksa on akvaariomaailman Mekka, sinne on turha raahata täältä mitään. Laitoin tavarat myyntiin jo nyt, koska olen ensi vuoden puolella lähdössä vaihtoon Tanskaan, josta sain työharjoittelupaikan. Siksi aikaa nykyinen kihlattuni, silloinen mieheni muuttaa yksiöön säästösyistä. On siis todellakin aika karsia. Niin, mainitsinko jo, että meillä on häät tulossa? Niiden eteen on tässä uurastettu, mikä on laiminlyönyt blogianikin. Kun tähän kaiken muutoksen keskelle laittaa vielä kaikki kiireen takia rästiin jääneet koulutehtävät, on soppa valmis. :D

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Kuulostaa jännittävältä elämänmuutokselta :)

Raija Maula kirjoitti...

Paljon Onnea tulevien häiden johdosta!
Toivottavasti jatkat Kolmannen kerroksen viidakko-blogin pitoa Saksassakin? Viidakkoa on oikein mukava seurata ja ottaa oppia kasvien hoitoon.

Nimetön kirjoitti...

Onnittelut =).
Mieheni on puhunut akvaariosta jo kauan, mutta harmi kun meillä kuitenki on matkaa niin paljon sinne (Jyväskylään?).

Aralia kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista!

Eve: Voi voi. Jämsässä ovat akvaariot tällä hetkellä. Mutta onneksi ostajia on ollut varsinkin monimetalleille, mikä on tässä rahapulassa erittäin positiivista. :)