sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Hys!


Kasvimaalla kävi yllätystarkastajia. Ei vain yksi, vaan peräti kaksi kappaletta. Vaikka otin kuvat talon toisen kerroksen ikkunasta, minut silti kuultiin. Kameran tarkennusääni oli niin voimakas, että jo se sai eläimet jähmettymään ja vahingossa esiin pompannut salama, joka kopsahti ikkunanpieleen sai ne melkein pakenemaan.


Nyt olisi ollut käyttöä paremmalle objektiiville, mutta kyllä nämäkin kuvatodisteista käyvät. Talon pihassa ei usein metsäkauriita käy, hirvet, ketut ja jopa karhut ovat yleisempiä vieraita. Kauriit tulivat metsästä laatikoiden takaa ja kulkivat nurmikon reunaa riistapellolle, josta katosivat takaisin metsään yhtä äänettömästi kuin olivat saapuneetkin.

2 kommenttia:

Insinööri kirjoitti...

Maalla kun asuin niin monta kertaa ihan tontin rajamailla näkyi metsäkauriin jälkiä, mutta koskaan en ole sellaista vielä onnistunut näkemään. Hyvä kun ehdit kuvat ottamaan!

Aralia kirjoitti...

En olisi ehtinyt, elleivät koira ja vanhaisäntä olisi eläimistä huomauttaneet. Todella arkoja ovat! En ole minäkään näitä ennen luonnossa nähnyt kuin vilaukselta, nyt pääsi ihan ihailemaan. :)