tiistai 10. helmikuuta 2009

Kirjaostoksilla

Huomasimpa, etten ole vielä tätä hankintaa tänne raportoinut. Hyödynsin tuossa kirjakauppojen alennusmyyntejä, ja ostin itselleni Suomalainen viherpiha -kirjan. Todella monipuolinen ja hyvä aloittelevalle puutarhurille, kuten minä. Maalajeista taimikasvatukseen ja rikkaruohoihin, oikeasta leikkauksesta pihan hoito-ohjeisiin. Hyvä lisä kirjastooni.

Toinen hyvä kirja, joka osui kirjastossa käteen, on Unelmien kasvihuone. Kirja on hyvä myös unelmointiin, sillä kuvat ovat ihania. Jos ei ole ikinä kasvattanut taimia, tässä kirjassa se on kuvien kanssa selostettu todella hyvin.

Kolmas kirja on kamala. Tekee mieli heti rynnätä kylvämään oma appelsiinipuu tai kokeilla ananaksen kasvattamista. Kasvitarha ikkunalla sopii vain niille, joilla on oikeasti tilaa kokeilla jotain vastaavaa. Eli minun olisi pitänyt jättää tämä kirjastoon. :) Ehkä minä nyt voisin kokeilla sen appelsiinipuun kasvattamista, sillä minusta kasvi on todella kaunis, ja olen kateellisena katsellut kaverilla hyvinvoivaa yksilöä. Jokin lehtien muodossa ja kiillossa on se jokin.

0 kommenttia: