sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Olohuoneen muodonmuutos

Siinä, missä ennen oli komea akvaario, on nyt vain tylsä televisionurkkaus. Ainakin tässä saa vähän vaihtelua, kun nyt huonekalut mahtuivat vähän eri tavalla. Ilo se on pienikin ilo.
Akvaario siirtyi odottamaan uutta kotia kirjahyllyn viereen, jossa todennäköisyys törmätä siihen on arvioitu kaikista sijoituspaikoista vähäisimmäksi. Hankasin sen puhtaaksi levästä, ja huh, että sitä olikin kertynyt. Sillä levämäärällä olisi pyörittänyt vesikirppufarmia jo hyvän aikaa. Kaiken kaikkiaan akvaario on hyvässä kunnossa, toivottavasti joku löytää tämän aarteen pian.
Orkideat eivät ole tykänneet ihanan kasvupaikkansa tuhosta. Ne ovat kovasti nuupahtaneet keittiöön siirtonsa jälkeen, mikä on valitettavaa kun tämä rupesi tekemään kukkavarttakin juuri ennen siirtoaan. Tänään keksin sitten yrittää tämmöistä viritelmää. Orkidea veteen kuten se oli akvaarion laidallakin, ja ylilaidansuodatin kierrättämään vettä jotta juurilla riittää happea. Vielä kun saisi tuohon valaisimen keksittyä jostain, voisi kasvi ehkä ruveta viihtymään. Nyt vain aina kun tulee keittiöön, ihmettelee miksi astianpesukone lorisee, vaikka se ei ole päällä.

1 kommenttia:

tia kirjoitti...

Minullakin on akvaarion tyhjennys edessä, iso 15 v. monnini jätti tämän maailman enkä aio nyt uusia kaloja hankkia. Kova homma varmaan on kun putsaan kaikki puut ja hiekan.