lauantai 14. huhtikuuta 2012

Garten 2012: Oleskelu


En tiedä, onko näille suomenkielistä nimeä, mutta nämä ovat ilmeisen suosittuja ainakin Frankfurtissa. Niitä näkee ravintoloiden edustalla, ja monesti ihmiset istuskelevatkin niissä juoden viiniä tai talvella glühweiniä. Tämä oli aika riisuttu malli.Näissä sitten jo riitti pehmustetta, auringon- ja tuulensuojaa, kuosivaihtoehtoja, lisäosia... Pyörät alla helpottavat siirtelyä, eikä pehmusteita tarvitse viedä sateelta suojaan: Riittää, että kerää kaiken kuomun alle ja vetää sen alas.


Puuseppä on näyttänyt taitojaan. Aivan ihania jakkaroita ja pöytiä!Myös metallista saa kaunista. En tiedä miksi, mutta pidän kovasti tämän mallisista istuimista.


Täällä ei ollut tarjolla valtavia kesäkeittiöitä. Tämän tapaisia grillejä kuitenkin oli tarjolla kahdelta eri esittelijältä. Myös kylpypaljut puuttuivat, mikä oli suomalaisia messuja kolunneelle aika ihmeellistä.

3 kommenttia:

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Kiva messupostaus! Hauska lukea muidenkin maiden kuulumisia puutarha-asioissa!

Susanna kirjoitti...

Todellakin upeita puujakkaroita! Varsinkin se ylempi puujakkara olisi melkoisen houkuttele hankinta.

Tuuli kirjoitti...

Moikka! Annoin blogillesi leikkimielisen New Blog Love-tunnustuksen. Voit käydä katsomassa sen: http://tomtbacka.blogspot.fi/2013/05/new-blog-love-tunnustus.html
Ajatuksena on jakaa sanaa uusista blogeista.:)