lauantai 21. huhtikuuta 2012

Minut on palkittu


Tuuli, joka pitää blogia Tomtbacka, heitti minua tämmöisellä. Tarkoituksena on palkita uusia blogeja, tai blogeja joilla on alle 200 lukijaa. Nyt pitäisi siis valita 5 bloggaajaa ja vastata kysymyksiin. En ole ehtinyt selata blogimaailmaa niin, että tietäisin kelle tämän antaa, joten ottakoon sen tästä, ken haluaa.

Kysymykset:

1. Milloin perustit blogisi?
- Ensimmäinen postaus on joulukuulta 2007, mutta varsinaisesti aloin pitää blogia maaliskuussa 2008.

2. Miksi perustit sen?
Olin jäänyt sairauslomalle ja tarvitsin tekemistä. Kasvit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Huonekasveista oli hyvin vähän blogeja, joten aloin itse pitää sellaista.

3. Onko blogisi muuttunut kovasti sen alkuajoista? Miten?
Ei kai. Asunto on vaihtunut, mutta kerrostalossa yhä asun. Aiheet vaihtelevat kulloisenkin kiinnostuksen mukaan, mutta kasvit pysyvät. Blogin pitäminen on rutinoitunut, sen kyllä myönnän. Minne sitten meneekin tai mitä tekeekin, miettii saisiko siitä postauksen.

4. Mitä blogisi sinulle merkitsee?
Minulle se on paikka, jonne kerätä tietoa: Minkä kasvin sain milloinkin, keneltä, milloin se kukki/kuoli. Mitä olen oppinut huonekasveista ja haluan jakaa muiden kanssa.

5. Miten olet päätynyt blogisi nykyiseen ulkoasuun?
Hirveän metsästyksen kautta löysin vihdoin oikeanlaisen sivupohjan ja taustakuvan.

6. Millaisista aiheista kirjoitat blogiisi mieluiten?
Jos on kauhean selvittämisen jälkeen löytänyt etsimänsä tiedon, sen laittaa mielellään helposti omaksuttavassa muodossa tänne.

7. Millaisia blogeja luet itse mieluiten?
Erilaisia. Tällä tarkoitan blogeja, joita lukiessa tuntee tutustuvansa kirjoittajaan. Kaikkea ei ole kopioitu muualta, vaan kirjoittaja antaa itsestään. Jos lisäksi oppii uutta, vielä parempi.

0 kommenttia: