maanantai 4. toukokuuta 2009

Parveke iltasella


Tässä on uusi löhötuolimme. Valitettavasti kaupasta olivat pehmusteet loppu, joten pitää jossain vaiheessa käydä ostamassa vaahtomuovia. Kangasta minulla on vielä jäljellä edelliskerrasta kun istuintyynyjä tein. Tulee sitten samaa sarjaa kaikista. Tuoli on kokoontaittuva, mikä on tämän kokoisella parvekkeella erittäin tärkeä ominaisuus. Matotkin löysivät tänään tiensä lattiaa peittämään.
Tällä viikolla on luvattu useampana yönä pikkupakkasta, joten päätin varmuuden vuoksi pistää ulos nostamilleni salaatintaimille kankaan niskaan. Samalla sitä riitti minttu-narsissilaatikoiden niskaan. Narsissit saavat pärjätä omillaan, ei sitä pakkasta sentään niin paljoa ole luvattu. Parvekelaatikoita on vaikea saada kaikkia samaan kuvaan, onhan niitä tuossa kaiteella jo 5.
Olohuoneen telkkariseinä näyttää nykyään tältä. DVD-torni pääsi paikoilleen, mutta osoittautui heti liian pieneksi. Osa leffoista on yhä vastapäisen seinän kirjahyllyssä. Minusta tämä setti näyttää nyt paremmalta, kun kaikki kalusteet ovat samaa väriä. Toinen samanlainen torni on nyt makkarissa cd-tornina. Siellä se ei kyllä ole samaa sarjaa minkään kanssa, mutta siellä se cd-soitin on.

2 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Tulinpa taas lueskelemaan :)

Aralia kirjoitti...

Tervetuloa vaan! :)