lauantai 6. kesäkuuta 2009

Au, nyt sattuu

Tänään pidettiin taloyhtiön kitkemistalkoot. Nyt tuntuu selässä, että jotain tuli tehtyä. Mutta saatiin sitä aikaankin. Hake vain loppui kesken, ja neljän tunnin jälkeen puhti kitkijöistäkin. Jäihän noita penkkejä läpikäymättä, mutta viikon päästä jatketaan. Kyllä nuo ovat aika hirveään kuntoon päässeet, kun kitkeminen on ollut taloyhtiön asialistalla alimpana. Yksi biojäteastia tuli aivan täyteen. Kuviakin voisi käydä ottamassa, mutta tällä hetkellä ei jaksa, sori vaan. :D Säät suosivat kyllä, oli mukavan pilvistä, sopivan lämmintä, eikä satanut, vaikka uhkasi vähän. Toivottavasti viikon päästä on yhtä hyvät kelit, niin jaksaa jatkaa.

Kitkiessä ei kyllä ollenkaan käy kateeksi omakotitaloasujia. Niin paljon tuolla oli hiirenvirnaa, kortteita, puiden taimia, voikukkia, horsmia, lupiineja, nokkosta ja ties mitä vielä. Ensi kerraksi pitää kyllä isännöitsijältä pyytää vähän kättä pidempääkin, ja enemmän noita työkaluja. Nyt loppuivat harat ja lapiot kesken. Pistolapiolle ja haravallekin olisi ollut käyttöä. Ensi kerralla sitten. Kaikkea ei aina muista pyytää käyttöön.

3 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Meillä pukkaa joka paikka ns. juolavehnää. Sitä juutasta ei saa millään pois. Yksikin pieni juurenpätkä ja taas pukkaa uutta. Sitten on semmosta rikkakasvia jonka varresta tulee keltasta nestettä. En tiijä mikä se on. Kukkii keltasin kukin. Sitäkään ei saa pois millään. äääärsyttävää.

Aralia kirjoitti...

Ei ois peltokanankaali? http://cc.joensuu.fi/~ehuttune/k_luonnonvar_kukkia_heinia_jne/peltokanankaali.htm

Aralia kirjoitti...

Ei ois keltamo? http://fi.wikipedia.org/wiki/Keltamo