sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Tämän viikon työt

Kivityöt ovat jatkuneet säiden salliessa. Suora käytävä on jo lähes valmis.Myös pääovien edusta on nyt tehty. Sitä ei ollut alunperin tarkoitus tehdä nyt, joten ladonta oli aloitettu keskeltä, mikä johti sitten aikamoiseen sovitteluun rajakohdassa.Tiistaina saimme jo aloitettua pyöreän alueen latomisen. Keskiviikkona kivet olivat jäätyneet maahan, joten leikkasimme saumakohtaan tulleita kiviä. Torstaina oli taas lämpimämpää, joten pääsimme jatkamaan latomista.Koska koulu on alkanut jo kahdeksalta ja vasta yhdeksältä on ollut tarpeeksi valoisaa latoa kiviä, olemme tehneet ensimmäisen tunnin kaikennäköisiä täytehommia. Tässä on pistetty tuoksuvattupensaita matalaksi. Ne pitävät alasleikkauksesta näin syksyllä.Tauoilla on kiva poiketa kasvihuoneille ihastelemaan. Joulutähtien ylälehdet ovat alkaneet jo värittyä.
Suosikkini on yhä tämä 'Sonora White Glitter'. Ilmeisesti muutkin pitävät siitä, sillä sitä on nyt paljon enemmän kuin viime vuonna.

Perjantai oli etätehtäväpäivä, mutta käytimme sen menemällä pienellä porukalla haravoimaan maksavan asiakkaan pihaa. Viidellä ihmisellä kesti 7 tuntia haravoida koko valtava piha. Totesin, että oikea ote haravasta on välttämätöntä, jottei tule rakkoja. Jos molemmin käsin pitää kiinni varresta, harava liikkuu ja tulee rakkoja. Kun pitää toisella kädellä kiinni haravan päästä, saa haravointiin enemmän voimaa, eikä harava hankaa rakkoja käsiin. Kädet olivat aivan loppu tuon rupeaman jälkeen, mutta yllättävää kyllä, seuraavana aamuna vain yläselkä ja kyljet olivat vähän jumissa.

Nyt alkava viikko onkin teoriaa, jota ei ole ollut pitkään aikaan. Saa nähdä, miten istumalihakset ovat päässeet surkastumaan ulkotöissä. :D

0 kommenttia: