keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Taitaja 2011 -semifinaali: tulokset

Näitähän siis saatiin odottaa. Ja odottaa. Ja odottaa. Ja odottaa. Tulokset piti alunperin julkistaa n. klo 17. Silloin saatiin kuitenkin vain ilmoitus, että tuomaristo arvioi että vielä kestää puolesta tunnista tuntiin.Kun ottaa huomioon, että kilpailu loppui 14:40 ja kilpailijoilla oli takanaan aikainen herätys ja pitkä matka kisapaikalle, meininki oli loppuvaiheissa HYVIN väsynyttä. Osa kilpailijoista kyllä lähti ajamaan kotia kohti heti kilpailun päätyttyä. Osa oli niin kaukaa, että oli tullut jo edellisenä iltana, yöpynyt hotellissa ja aikoi yöpyä seuraavankin yön siellä, joten oli aikaa odotella. Kilpailijathan olivat:
Lopulta 18:15 saatiin ilmoitus, että palkintojen jako alkaa. Kymmenestä parista 7 pääsi suoraan jatkoon, yksi varasijalle ja kaksi putosi.

Onnellisia jatkoon pääsijöitä. Moni paikalla ollut ammattilainen ihmetteli, miten hienoja töitä opiskelijat saivat aikaan niin vähäisellä kokemuksella. Osa ei ole vielä ehtinyt käydä edes mittauskurssia, työkokemusta ei välttämättä ollut koulun ulkopuolelta lainkaan.Valitettavasti tässä vaiheessa ei huomattu, että taulukossa joka laski lopulliset pisteet, oli yhden sarakkeen asetuksissa virhe, ja yhden tuomarin pisteet jäivät puuttumaan. Tämä virhe on nyt korjattu (ja syy, miksi tämä postaus viipyi). Onneksi tämä ei vaikuttanut pudonneisiin, vain jatkoonpäässeiden sisäinen järjestys vaihtui. Tässä lopulliset, korjatut tulokset:
Onnittelut voittajille! Täytyy kyllä sanoa, että hienosti kokosivat itsensä alun hermostuneisuuden aiheuttamien sekoilujen jälkeen. Ja kiitokset kaikille kilpailijoille osallistumisesta. Se on vaatinut paljon treenausta ja uskallusta. Finaali kilpaillaan toukokuussa Kuopiossa, joten menkäähän kannustamaan! Minä en valitettavasti pääse sinne, sillä olen silloin työharjoittelussa. Mutta mikäli olen oikein ymmärtänyt, siellä tehdään isompi työ ja kilpailuaikakin on pidempi. Eli reilusti enemmän seurattavaa. :)

0 kommenttia: