keskiviikko 2. helmikuuta 2011

TÄNÄÄN: Taitaja2011 viherrakentamisen semifinaali

Täällä hyörin minäkin, en kylläkään kilpailemassa:

Taitaja on vuosittainen ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma, jossa ammatillisissa oppiliatoksissa opiskelevat kilpailevat eri alan Suomen mestaruuksista. Viherlandiassa järjestetään 2.helmikuuta 2011 viherrakentamisen semifinaali. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Taitaja on vuosittainen ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma, jossa ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat, kilpailuvuonna korkeintaan 20-vuotta täyttävät nuoret kilpailevat n. 40 eri alan Suomen mestaruuksista.

Viherrakentamisen semifinaali järjestetään Viherlandiassa keskiviikkona 2.2.2011. Kilpailusuoritukset alkavat klo 10 ja päättyvät klo 14.30. Semifinaaliin osallistuu 10 työparia, joista jatkoon Kuopion Taitaja 2011 finaaliin valitaan 7 kilpaparia ja 1 varasijalle.

Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy.

Lisätietoja: Viherlandia ja Taitaja2011

1 kommenttia:

O.S. kirjoitti...

Vuonna 2007 kun Taitajakilpailun suomen-finaali oli täällä Joensuussa päin, niin oli se hieno tapahtuma, josta mieleen painui hienot kondiittori taideteokset. :)
Silloin mielessään vähän harmittelin muutaman opiskelutoverin kanssa ettei omalla alalla ollut kilpailu mahdollisuutta. (Ja sitä kirottiin myöhemmin, miten kilpailussa käsittelivät kovakouraisesti vaaitus-kojetta jonka asetukset olivat sen jälkeen vinksinvonksin, ja arvatkaahan kenen ne piti säätää oikein ;).)