torstai 15. toukokuuta 2008

Akvaarioiden kuulumisia

Sain eilen vihdoin aikaiseksi siistiä rapulaa. Otin ylimääräisen näköiset oksat pois ja istutin kasvit järkevämmin. Kun kerta loisteputki on akvaarion takaosassa, laitoin edessä olleet heinät taakse, kun vaativat enemmän valoa, ja siirsin eteen minikeihäslehdet, jotka tarvitsevat vähemmän valoa. Köynnöstäviä vain harvensin. Saa nähdä, alkaisiko tämä joskus näyttää hyvältä.

Altaan ainoa jäljellä oleva miljoonakala poseeraa kuvassa hienosti. Sain kaverilta heitä 6, mutta enää yksi on hengissä. Enpä pyydä siltä kaverilta kaloja enää. Taitavat olla jo niin sukurutsaisia, että vain harva säilyy hengissä pidempään.
Kun akvaario kerta on rapula, siellä on myös rapuja. Kannattaa klikata kuvaa isommaksi, että näkee missä se rapu siinä on. :)

Isossa akvaariossa on tällainen projekti:

Huomasin, että minulla on sekä aivan hirveästi ricciaa (se on minulla melkeimpä rikkaruoho), että ruma mattosuodatin. No, ratkaisu kumpaankin ongelmaan oli tämä. Yritän saada tuon kiinnittymään tuohon ja alkamaan kasvaa. Muovi toivottavasti vähentää haihtumista kunnes kasvi on ehtinyt sopeutua. Toivottavasti kelluhankasammal alkaa tuossa viihtyä.

0 kommenttia: