maanantai 27. kesäkuuta 2011

Ei ehdi edes päivitellä!

Kiirettä on pitänyt. Olen työharjoittelussa, jossa teen töitä 07-15:30. Sen lisäksi pitää hoitaa kasvit, aviomies, koti ja koulutyöt. Niin, ja tavata kavereita, juhlia juhannusta... Tämä viikko on vielä mehut imevämpi, sillä olen pyörän varassa kulkemisteni kanssa. Eli ensin pyöräilen tunnin, sitten kitken 8 (ei sis. taukoja), jonka jälkeen taas pyöräilen tunnin ennen kuin olen kotona. Tavoite on kirjoitella tavoista joilla kitkemisen tarvetta voi vähentää, mutta asialistalla ovat myös loput Tanskan valokuvat, kasvien kuulumiset ja nykyisten kasvien profiilit... Ja kitkiessä ehtii hyvin miettiä monta aihetta lisää! Katsotaan loppuuko kesä kesken, ennen kuin ehdin tehdä näille jotain.

Jotain sentään olen ehtinyt. Tänään lähti tilaus Botanovalle!! Katsotaan, missä vaiheessa paketti saapuu. Tilasin neljä pistokasta:
  
Hoya griffithii - Botanova myy tämän keltakukkaista muotoa, jonka pitäisi olla helpompi kukkimaan kuin "tavallinen".
  
H. kanyakumariana - Koska tällä nimellä saamani pistokas osottautuikin joksikin muuksi.
  
H. lambii - Tätä olen himoinnut jo pitkään. Vaikka se ei koskaan mausteisen tuoksuisia kukkiaan näyttäisikään, kasvi on silti upea.
  
H. javanica - Ihan vain siksi, kun kasvi on niin tavallinen, eikä minulla sitä ole. + Kaipaan kukkia, ja tämän pitäisi kuulemma kukkia jopa pistokkaana.
  
Toivotaan, että tilaus saapuu pian, pistokkaat ovat hyvissä voimissa ja juurtuvat!

1 kommenttia:

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Tosi mielenkiintoista lukea tästä Hoya -harrastuksestasi! Innolla odotan taas kuvia uusista pikkuisistasi! :-)