keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Youtuben syövereistä

Täällä toivutaan vielä häistä ja odotellaan kuvaajilta kuvia. Löysin kuitenkin niin kivoja videoita, että ne pitää jakaa. Kaikki ovat työpaikkaystävällisiä ja ne ymmärtää myös ilman ääntä.

Stacked Pots

Tässä ensimmäisessä videossa näytetään, miten tehdään monikerroksinen ruukku. Homma kyllä tehdään niin kiireellä, että ehkä itse tiivistäisin multaa vähän ennen uuden kerroksen lisäämistä. Ja voi olla helpompaa istuttaa ensimmäinen kerros ensin, sitten iskeä toinen ruukkukerros siihen päälle jne.

Hoya Carnosa Tricolor

Isoposliinikukka avaa kukkansa. Jos video ei meinaa käynnistyä, hyppää pari sekuntia videota eteenpäin ja paina "play". Toimi ainakin minulla. Jos ei toimi, tässä teknisesti huonompi versio: Wax Plant (Hoya) Time Lapse

H macgillivrayi TL Video

Tuolla on useitakin videoita avautuvista kukista, tässä yksi suosikkini menevän musan kera.


repotting our hoya bella. pt1

Kuinka posliinikukka vaihdetaan suurempaan ruukkuun. Videon nimestä huolimatta kasvina on isoposliinikukka. Tuossa näytetään hyvin, miten homman saa tehtyä fiksusti vanhan ruukun avulla.

Balcony Decoration Ideas

Jos haluaa uusia ideoita parvekkeelleen, tässä niitä tulee hengästyttävällä nopeudella. Onneksi videon voi pysäyttää mielenkiintoiseen kohtaan.

Jos on enemmän aikaa, ja englantikin sujuu, tässä pari pidempää videota:

How to decorate a balcony or city roof terrace

How to make a urban garden ? Ideas for plant wall, indoor garden and terrace


0 kommenttia: