torstai 30. huhtikuuta 2009

Ah, aurinkoista ja lämmintä

Tässä päivän pikaräpsäykset. Kävin ostosreissulla ja hankin kastelulannoitetta, jota täällä oli suositeltu (huomatkaa kommentoijat, teillä on valtaa!). Huomasin tänään kastellessani kaikki asunnon kasvit ja taimet lannoitevedellä, että kohta menee puoli purkkia lannoitetta viikossa. Riittoisampaan oli siis syytä siirtyä. Valitettavasti siitä kaupasta ei löytynyt pieniä muoviruukkuja, joten koulinnan jatkot pidetään myöhemmin...
Samalla ostosreissulla tuli hankittua kaksi parvekelaatikkoa (nyt minulla on niitä siis seitsemän yhteensä). Kylvin näihin nyt kahta eri salaattia/laatikko ja lisäksi kaksi auringonkukkaa/laatikko. Auringonkukat ovat minilajiketta, jonka pitäisi jäädä vain 40cm korkeaksi. Saa nähdä, miten käy.
Taimet tänään:

Koulimattomat kääpiösamettikukat, vrt.

...koulitut.

Lobeliat ja pelargonit. Jostain syystä ottamani pelargonin pistokkaat kyllä juurtuivat, mutta kuolivat sitten pois. Mitäköhän tein väärin?

Leijonankidat

Basilikat ovat jo isoja verrattuna viereisiin orvokkeihin. Toinen itäneistä laventeleista kuivui kasaan, mikäköhän sille tuli. Rosmariinia ja ruohosipulia odotellaan yhä itäväksi. Miten kaikkien muiden taimet vaikuttavat jo paljon rotevammilta?

0 kommenttia: