sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Karkkilaatikoiden ylistys


Ylistetty olkoon karkkilaatikko, joka meidät pulasta pelastaa. Mihin kaikkeen karkkilaatikko pystyykään! Se ottaa nurisematta vastaan perkuujätteet ja kuolleet kasvinosat kun karsii. Siihen voi kaataa säkistä multaa, jolloin ruukkujen täyttäminen käy helpommin. Eikä ylijäänyt multa pääse kuivumaan, sillä karkkilaatikossa on kansi! Yksi toimii taimilaatikkona ja kahdesta saa jo hienon kasvihuoneen pistokkaille! Nyt te kysytte, mitä tällainen ihmetuote maksaa. Ihastukseksenne voin kertoa, että nämä ovat ilmaisia, ja niitä saa jokaisesta irtokarkkia myyvästä paikasta.
Todella kätevää! Huomaahan nyt muuten heti, että akvaarion takaa lähti kaksi ruukullista kasvia pois?


Kuvissa näkyvät myös Viherlandiasta löytämäni köynnöstuet, jotka ovat siis toisesta päästään teroitetun puutangon ympärille kieputettua köynnöskuitua. Kultaköynnös on jo omansa ympärille kiertynyt, mutta aasinkorva on itsepäinen ja haluaa kasvaa polttamaan itsensä monimetallissa.

Niin oli tämä päivä tässä. Istuintyynytkin päätyivät suojakankaan alle odottamaan seuraavaa lämmintä päivää. Jostain pitäisi vain vielä löytää painot pitämään kankaan arkun kannen päällä, tuuli meinaa sitä heitellä sivuun.

0 kommenttia: