perjantai 6. toukokuuta 2011

20 lukijaa!

Hui! Tämä merkkipaalu tuli saavutettua nopeammin kuin luulinkaan. Pitäisiköhän nyt pistää juhlan kunniaksi arvontaa pystyyn? Hmm... Arvonnassa pitäisi kuitenkin olla palkinto. Minkä lisäksi olen Tanskassa, josta ei paljoa paketteja lähetellä. Jos siis julistetaan, että arvonta suoritetaan 1.6.2011 ja palkinnoksi saa, mitä keksin tässä välissä? Jos en keksi mitään muuta, pitää kai saksia pistokkaita posliinikukistani. :)

Arvontaan osallistuvat kaikki lukijani ja ne, jotka heittävät kommentilla tähän postaukseen viimeistään 31.5. Kaksi arpaa saa, jos kertoo blogistani löytyneestä asia- tai kirjoitusvirheestä. Asiavirheen kohdalla kannattaa myös kertoa, miten homma oikeasti menee.

Bloggaaja itse jatkaa tästä vällyjen väliin toipumaan sitkeästä flunssasta. Josko se maanantaihin mennessä helpottaisi. Hyvää arpaonnea kaikille!

Edit: Päätin, että palkintona on Hoyien pistokkaita. Vielä ehtii osallistua! 

8 kommenttia:

Eiju kirjoitti...

Hei! Olen uusi lukijasi. Löysin blogisi vasta eilen ja tutustuminen on vielä kesken. Näin ollen en ole vielä löytänyt yhtään kirjoitusvirhettäkään (ehkä niitä ei olekaan):). Olen siis mukana yhdellä arvalla tässä vaiheessa. Ihanaa kevättä ja kesän odotusta sinulle!

Jaana kirjoitti...

Vastavierailulla. Ihania kuvia Tanskasta tuossa edellisessä kirjoituksessasi.

Aralia kirjoitti...

Eiju: Kiitoksia ja tervetuloa! Toivottavasti blogistani on iloa.

Jaana: Kuvia on tullut otettua satoja, en tiedä, miten vanhaksi pitää elää että saan ne kaikki käytyä läpi ja työnnettyä tänne. Huh! En tiedä, miten täältä enää osaa kotiutua, kun täällä kevät (kesä?) on jo niin pitkällä!

Minna G. kirjoitti...

Osallistun! Mukavaa että jaksat kirjotella sieltä Tanskastakin käsin tänne. Mieletöntä katsella millaista siellä on :) Ehkäpä joitain idiksiä saisi tuonne "omaankin" pihapuoleen...

Lacunosa kirjoitti...

Pakko ilmoittautua ja toivoa, että palkintona on tosiaan pistokkaita. Heitit kovan haasteen, mutta pitää yrittää tienata kaksi arpaa. Onneksi löysin Suosikit ja inhokit-listasta typon; pachycladasta puuttuu toinen c. Harvoin ilahdun omista tai muiden kirjoitusvirheistä tällä tavalla ;)
Ikävää, että minulla ei nyt ollut tarjota arvokkaampia faktoideja.
Parannuhan pian!

Aralia kirjoitti...

Minna G.: Ideoita täältä saa vaikka kuinka! Mikä vielä parempaa, monet täällä pärjäävät lajit pärjäävät Suomessakin. En ymmärrä, miksi suomalaiset heti lyttäävät kaikki ulkomaanmatkojen ideat "ei tuo kasvi kuitenkaan Suomessa menesty"-kommentilla. Jos ei juuri se lajike menesty, joku toinen voikin, ja vaikka se laji ei menestyisi, jokin toinen voi!

Lacunosa: Kiitoksia! Kirjoitushärö korjattu. Nuo tieteelliset nimet ovat niitä, mihin noita vahingossa helposti tulee. Olen jo postauksessa mainitusta flunssasta toipunut, ja paiskinut maanantaista asti taas töitä normaalisti. Ehkä siitä olisi voinut blogiinkin kommentoida... :) Poslareita on tulossa kokoelmiini lisää, sillä täällä ulkomailla on hyvää aikaa sopia vaihtokauppoja. :D

Aralia kirjoitti...

Aha. Bloggerin sekoilu kadotti kaikki kommentit, jotka ovat tulleet tiistain jälkeen.

Minna G: Juu, täällä saa kauheasti ideoita! En tiedä, saanko niitä kaikkia edes kuvattua ja laitettua tänne. Pensaiden käytössä Tanskalaiset ovat taitavia, voi kun sen taidon saisi tuotua Suomeen.

Lacunosa: Kiitos! Typo korjattu. Nuo tieteelliset nimet ovat aina vaarallisia, tulee helposti kirjoitusvirheitä. Olen tämän postauksen jälkeen jo toipunut, olisikohan siitä pitänyt tännekin mainita... :)

titti // tittin elämää kirjoitti...

Kiva blogi :) Mukana arvonnassa.