tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kunniaa sumutinpullolle


Luin toisesta blogista, kuinka sumutinpulloja kertyy hirveitä määriä, kun niiden sumutinosat menevät tukkoon, eikä varaosia saa. Tästä tuli mieleen, että milloinkas minä ostin omani. Ilmeisesti ennen kuin tämä blogi aloitti, sillä se esiintyy aivan luontevasti jo postauksessa maaliskuulta 2008. Eli se on todistettavasti toiminut jo kaksi vuotta, eikä näytä mitään merkkiä ikääntymisestä. Mielestäni tämä on kehujen paikka sekä pullolle että sen valmistajalle. Lisäksi sain selville googletettuani pullon, että siihen on saatavilla myös varaosia, mikä nykypäivänä on valitettavan harvinaista. Eli jos joku etsii hyvää sumutinpulloa, voin suositella tätä. Se maksoi aikoinaan Jyväskylän Viherlandiassa 13,90€, mutta on ollut hintansa väärti. Teknisiä tietoja ja jälleenmyyjiä löytyy valmistajan sivuilta ihan suomeksi.

1 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Löysin tänään tämän blogisi ja lisäsin sen heti yhden omani linkkilistalle. Valtavan mukavasti kirjoitettuja juttuja ja kivoja aiheita.

Itselläni on puolen hehtaarin puutarha, mutta on ihanaa nähdä, miten paljon kaunista ja hauskaa saa kasvateltua kerrostaloasunnossakin :)