sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Mielenkiintoinen kirjauutuus


En ole vielä saanut opusta näppeihini, sillä se on vasta julkaistu, mutta tavoitteena on. Karisto on nimittäin mennyt julkaisemaan suomennoksen kirjasta Organic Crops in Pots: How to Grow Your Own Vegetables, Fruits, and Herbs (Deborah Schneebeli-Morrell). Kyseinen kirja on saanut vain kehuja eri puolilla nettiä, ja keskittyy nimenomaan sadon saamiseen ruukuissa kasvatettavista kasveista, joten kiinnostuin. Suomennoksen nimi on Kasvimaa ruukuissa, ja kääntäjä on Kaisa Karjalainen, jota saamme kiittää myös puutarhuri-opiskelijan pelastajasta, Puutarhasanastosta (englanti-suomi-englanti-sanakirja).

Kirjastoissa uuttuutta ei ole vielä näkynyt, nettikirjakaupoissa sentään. Nyt vain mietin, uskallanko "tuhlata" kirjaan tutustumatta siihen ihan luonnossa... Tekisi kyllä mieli, sillä aiemmin mainostamani ruukkutarhurin raamattu ei kerro hyötytarhapuolesta juuri muuta kuin miten istutetaan mansikkaruukku. Ehkä joku lukija on jo uskaltanut uutuuden ostaa? Miltä on vaikuttanut?

2 kommenttia:

partsipuutarhuri kirjoitti...

Mulla on aikomuksena hankkia tuo kirja lähiaikoina. Hinnassa on melkoisia eroja eri nettikauppojen välillä ja jossain täkäläisessä kirjakaupassa tällä Turussa se oli tarjouksessakin.

Jos saan kirjan kouraani lähiaikoina, laitan blogiini jonkinlaisen arvion siitä.

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Noh, hain aamupäivällä tuon kirjan ja ehdin jo hieman sitä lueskelemaankin. Päivitin siitä blogiini pienen arvostelun.