keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Työkalutilaus saapui


Luin täältä, että Patio.fi pistää pillit pussiin, ja kaikki tuotteet ovat puoleen hintaan. Tajusin heti, että tämä olisi loistava tilaisuus tilata vihdoin pitkään himoitsemani laadukkaat, mutta - ah - niin kalliit (opiskelijan budjetilla) työkalut. Tänään sitten kävin postissa hakemassa kivan pienen paketin. Haran ja talikon piikit ovat oikeasti terävät, on hyvä, että niissä tuli mukana nuo muovisuojat että sain kuljetettua ne repussa kotiin (pakettihan piti avata heti). Nämä tuntuvat todella tukevilta ja hyviltä käteen. Käyttötestiä en pääse tekemään ennen kasvukauden alkua, mutta Insinööri on jo blogissaan sellaisen pitänyt: KLIK. Multakauha voi kyllä päästä käyttöön jo ruukunvaihdossa, jos ikinä sinne asti pääsen. Olen todella kaivannut sitä kaivaessani multaa pussista olemattoman pienellä, hädin tuskin lusikkaa suuremmalla Tiimarin istutuslapiolla. Ne kun vielä saisi korvattua laadukkaammilla. Olen jo pari kertaa melkein taittanut niiden varren poikki, ne ovat todella ohutta metallia.

Ps. Aargh! Olenko oikeasti näin sokea? On tuolla myynnissä myös istutuslapio. Voisin vaikka vannoa, että ei ollut viime viikolla, kun tilauksen tein. Voi hitsi! Kehtaisiko vielä tehdä toisen tilauksen vai ostaisiko tuon vasta joskus toiste...?

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Moikka! Burgon & Ballit ovat todella upeita työvälineitä, niitä on ollut ilo myydä. Et ollut sokea, yksi istutuslapio palautui myyntiin peruuntuneen tilauksen vuoksi :-).

Aralia kirjoitti...

No hyvä sitten, että eivät silmät ole vielä pettäneet. :) Kiitos paljon hyvistä työkaluista. Harmi, että noin kiva kauppa lopettaa. Kiitos hyvistä kaupoista! Kaikkea hyvää jatkossa sinulle.