maanantai 2. toukokuuta 2011

Asmild Plantecenter: huonekasvitarjonta

Lauantai, 23.4.2011

Tarjolla oli sitä samaa kuin muuallakin. H. cumingianaa kaaressa...
...H. compactaa kaaressa...

...australianposliinikukkaa...
ja hyvin kuivatettua himalajanposliinikukkaa. Ilmeisesti uskomus siitä, että posliinikukat tarvitsevat vettä yhtä harvoin kuin kaktukset, elää ja voi täällä hyvin. Etenkin kun poslarit oli sijoitettu kaktusten seuraan.

Siirryin siis katselemaan muuta tarjontaa. Meillä leikkokukkana saatavaa freesiaa sai täällä ruukkukasvina.
Laskuvarjolyhtyä löytyi kaareen kieputettuna. Tämä on näemmä täällä suosittu kasvi, sen verran usein siihen kaupoissa törmää.
Kasvihuoneiden puolella sai ostaa viherhuoneeseen persikoita ja muita eksoottisia kasveja, jotka eivät selviä talvesta ulkona. Prunus persica 'Nana' oli kukassa. Persikankukkien tuoksu on ihana!
Orkidearuukkuja sai vähän alle euron kappale. Näissä on paremmin varmistettu veden pois pääsy kuin niissä lasisissa "orkideantappajissa".
Saisiko olla sisustukseen sopiva pyörällinen alusta ruukulle? Mallistoa löytyy.
Että minä nauroin tälle. Jos sattuu omistamaan lammikon, ja haluaa nähdä kalojaan vähän eri perspektiivistä, voi hankkia tämmöisen "kalatornin". Eri asia sitten, haluavatko kalat uida sinne ja kuinka kauan ne sinne mahtuvat... Ilmeisesti tämmöiselle on kysyntää, kun sitä myydään.
Kaupan ja kasvihuoneiden välissä oli leikkipaikka lapsille, joka oli hyvin suosittu.
Ulkona kävi ilmi, että saavit ovat pop. Niitä löytyi kaiken kokoisia ja muotoisia. Niihin voi istuttaa tai tehdä vesiaiheen. Niiden vieressä oli myynnissä kelta-punakirjavia tiiliä, jotka ilmeisesti ovat myös pop. Näillä eväillä lähdin kotia kohti. Mitään ei tarttunut mukaan.

0 kommenttia: