lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kotipesä esittäytyy

Olen siis harjoittelijana Tanskassa, firmassa VM anlæg. Nimi tulee omistajan nimestä (Villy Madsen) ja anlæg tarkoittaa puistoa tai puutarhaa. Firma on perheyritys, ja sitä pyörittää aviopari. Myös pariskunnan pojat ovat täällä töissä. Omistajat olivat niin ystävällisiä, että tarjosivat minulle osan firman tiloista asumiskäyttöön harjoitteluni ajaksi. Firman rakennus näyttää ulkopuolelta tältä. Minun käytössäni on tuon vasemmanpuoleisen ikkunan takana olevat tilat. Sieltä löytyy huone, jota ei oikein käytetä, kun siellä on ikkunoiden ansiosta niin kauhean kuuma aurinkoisina päivinä. Kuva otettu ulko-ovelta.
Kun katsoo oikealle, näkee pienen keittiön, jossa keitellään kahvia toimiston väelle, ja jossa minä saan kokata. Sieltä löytyy jääkaappipakastin, mikro, hella ja astianpesukone. Luksusta! Tuosta perällä olevasta ovesta ei kannata kulkea toimistoaikojen ulkopuolella, ettei laukaise hälytyksiä. Onneksi se pidetään enimmäkseen lukossa, niin en vahingossa aukaise sitä.
Todella kapeita portaita pääsee parvelle, jossa minulla on "oma" huone. Mutta sieltä kuvia vasta, kun saan sen siivottua. :D

0 kommenttia: